Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Sisó alerta que els vacunòdroms no són “aptes” per la gent gran
  • CA

El president de la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFiC), Antoni Sisó, ha assegurat aquest matí que els vacunòdroms que la Generalitat està posant en marxa per tot Catalunya per preparar la vacunació massiva no són aptes per la gent gran. “No és realista”, ha dit en una entrevista a Catalunya Ràdio. Aquest divendres es posa en marxa el punt de Fira de Barcelona, el més gran del país amb capacitat per vacunar fins a 120.000 persones a la setmana.

No és un lloc on es pugui donar l’atenció personalitzada i de proximitat que necessiten i si hi hagués una reacció adversa, no estan preparats per tractar-la”, ha dit. Per això ha recomanat que els punts de vacunació massiva es destinin principalment a “persones que tenen Google Maps” i que la resta de la gent segueixi anant als Centres d’Atenció Primària (CAP) com fins ara.

Velocitat de vacunació

Sisó ha fet un balanç molt positiu dels primers quatres mesos de la campanya de vacunació i ha recordat que l’atenció primària ha posat “totes les vacunes disponibles” i que, si no se n’han posat més, és perquè no n’hi havia. “El problema sempre ha estat de disponibilitat”, ha insistit. El metge considera que la “velocitat de vacunació” ha de ser la prioritat ara mateix.

A més, Sisó s’ha mostrat favorable a accelerar el procés de desescalada perquè les autoritats sanitàries “esperaven una quarta onada que no s’està produint” i és important “donar aire” a la població després de més d’una any de restriccions molt severes.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ton a abril 30, 2021 | 17:01
    Ton abril 30, 2021 | 17:01
    Vacunòdroms?. Au aneu inventant parauletes enlloc de solucionar els problemes. Quin país noi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa