Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Sis aficionats del Liverpool detinguts per llançar objectes a la Guàrdia Urbana
  • CA

La Guàrdia Urbana ha detingut sis aficionats del Liverpool de nacionalitat anglesa per desordre públic aquest vespre a l’entorn de la plaça Reial i la Rambla. Els fans de l’equip anglès, que juga demà contra el Barça, asseguren que els han colpejat i retirat banderes que havien situat als arbres de la plaça. Segons fonts municipals, les detencions s’han fet després que els aficionats originessin aldarulls i llancessin objectes contra els agents.

Després d’una primera actuació dels antiavalots de la policia municipal, els dels Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec de la situació i la Guàrdia Urbana s’ha encarregat de tallar el trànsit de la Rambla en ambdós sentits fins a les 21:17h, quan s’ha normalitzat la circulació. 

La Guàrdia Urbana també ha decomissat prop de 3.000 llaunes de cervesa destinades a la venda ambulant als entorns de la mateixa plaça. S’han intervingut a diversos venedors ambulants i també en un magatzem de la zona que presumptament abastia els fans.

Imatges a les xarxes

En les imatges enregistrades pel periodista Adrian Esparza es pot veure com la policia s’endú un dels seguidors reds detingut. 

Un usuari anglès, @mcmarty_ma, ha assegurat a Twitter que la policia els ha fet fora de la plaça Reial a cops i que ha estat una “absoluta carnisseria”.

Minuts abans que comencés la batussa, una altra usuària, @gassolmarina, havia denunciat l’estat de la plaça Reial, amb el paviment ple de llaunes i desenes d’aficionats bevent, cantant i enfilant-se al mobiliari urbà.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa