Setmanes d’espera per obtenir la targeta del punt verd per l’allau de peticions

L'equip responsable de les tramitacions era "molt reduït" fins ara, segons fonts de l'AMB

Setmanes d’espera per aconseguir la targeta del punt verd. Es tracta d’una forma d’estalviar en la factura de l’aigua, ja que si l’usuari que la presenta al punt verd cada vegada que hi assisteix té l’opció d’aconseguir fins a un 14% de descompte en la taxa de recollida de residus municipals i fins a un 14% en la taxa de tractament de residus, totes dues incloses en la factura de l’aigua. Una allau de peticions ha col·lapsat el servei de tramitació i n’hi ha que porten tres setmanes o més esperant, segons ha pogut saber el TOT Barcelona.

Fonts de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), l’administració responsable de la targeta del punt verd o de deixalleries, confirmen que hi ha “moltes peticions”, unes 600 per setmana. Fins ara, afegeixen, l’equip que ho gestionava era “molt reduït”, cosa que esperen revertir sumant-hi un altre treballador. “L’espera hauria de baixar a 15 dies, 20 com a molt”, conclouen.

Detallen, a més, que “força sovint” hi ha “incidències”, com ara que faltin dades als registres per sol·licitar la targeta, que provoquen retards en la tramitació.

Més informació

Nou comentari