Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Sense solució a la vista per a l’ampliació del Clínic
  • CA

L’ampliació de l’Hospital Clínic és un puzle molt complicat. L’Ajuntament de Barcelona ha admès aquest divendres al plenari que no es podrà complir l’objectiu compartit amb Generalitat de Catalunya i Diputació de Barcelona per trobar una solució abans de l’estiu. “L’escenari encara està molt obert”, ha reconegut la regidora de salut, Gemma Tarafa, en respost a una pregunta de JxCat.

El compromís anunciat per les tres institucions no es complirà, per tant, però Tarafa ha celebrat que durant la primavera s’han produït “esdeveniments molt positius” com la firma d’un “protocol històric” per posar en marxa l’equip tècnic que busca emplaçaments. Es tracta d’una comissió paritària amb 2 membres de la Generalitat, 2 de l’Ajuntament i 2 de la Diputació, amb dos comissaris independents –Ramon Sanabria i Ramon Canal–.

Aquest grup ha estat estudiant al detall quants metres quadrats necessita sumar exactament el Clínic i d’on podrien sortir. “No hem arribat a solucionar la incògnita de l’equació”, ha lamentat Tarafa. Sí que s’han fet, però, moltes reunions bilaterals amb l’hospital i amb agents socials com el Col·legi d’Arquitectes (COAC) i la plataforma veïnal que s’oposa a mutilar la veïna Escola Industrial per resoldre el repte del Clínic. La regidora s’ha compromès a convocar les properes setmanes als grups municipals de l’oposició i informar-los també de la situació.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Tirem la presó a terra. a maig 28, 2021 | 18:11
    Tirem la presó a terra. maig 28, 2021 | 18:11
    I el solar de l'antiga presó Model? Fa la sensació que les infraestructures de salut aprofiten i ajuden a tothom per igual.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa