Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Saquegen un jaciment de 2.600 anys d’antiguitat analitzat per un grup de la UB
  • CA

El Grup de Recerca Arqueologia Protohistòrica (GRAP) de la Universitat de Barcelona (UB) ha anunciat a través de Twitter que ha patit un robatori. De fet, han alertat que tothom ha patit un robatori. “Ens han entrat a casa i ens han robat. A nosaltres i a vosaltres. A totes i a tots”, han dit els investigadors en un fil de tuits. El grup treballa al jaciment arqueològic de la Ferradura, a Ulldecona, d’on uns lladres s’han emportat objectes de 2.600 anys d’antiguitat.

Els Mossos d’Esquadra han comunicat el robatori i han instat qualsevol persona que tingui informació al respecte a contactar amb la policia. “Algú, que no sabem qui és però que pels seus actes podem afirmar, sense risc d’equivocar-nos, que és una mala persona, un egoista i un lladre, ha considerat que el patrimoni de tots havia de deixar de ser de tots i passar a ser seu”, ha criticat el GRAP a través de Twitter.

El grup ha lamentat que s’ha perdut una “daurada pàgina” de la història i del patrimoni “comuns”. Per tot plegat, els membres del grup han admès que estan “molt tristos i molt enrabiats”. Han denunciat el robatori a la policia catalana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa