Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Sandro Rosell torna a dir que vol presentar-se a les eleccions
  • CA

L’expresident del Barça, Sandro Rosell, ho ha tornat a fer. En una entrevista al programa Ànimes de 8TV va dir que vol presentar-se a les eleccions municipals del 28 de maig del 2023. “És veritat que ens estem plantejant amb un grup de gent accedir a les eleccions municipals, però ho volem fer des del punt de vista de la gestió, no de la política. Volem fer una gestió directa de les necessitats de la ciutat, sense entrar en si som de dretes o d’esquerres… Volem aplicar el sentit comú”, va indicar Rosell.

Des del punt de vista de Rosell, en aquests moments Barcelona està perdent oportunitats. Considera que té les condicions per ser “la millor ciutat del món”, però creu que actualment no ho és. D’altra banda, l’expresident del Barça va catalogar de “muntatge” la causa judicial per la qual va acabar dos anys a presó. “Que et condemnin dos anys de presó per un invent és duríssim, és molt fort”, va insistir.

No és la primera vegada que Rosell diu que vol ser alcalde de Barcelona

Rosell ja va parlar el passat juliol en una entrevista a El Periódico de la seva intenció de presentar la seva candidatura com a alcalde. Va indicar que s’ho estava plantejant “seriosament” i que, en cas de presentar-se a les eleccions, ho faria liderant una llista independent sense afiliació política.

“Prendrem una decisió abans de Nadal. Amb un grup d’amics i companys ens vam dir que havíem de fer alguna cosa. Soc un enamorat de Barcelona, m’encanta la ciutat. I això es barreja amb l’ego del moment, quan et diuen: ‘Tu ho faries molt bé’”, va apuntar. En aquell moment també va fer referència a la seva voluntat de gestionar, ja que va dir que si donés el pas ho faria amb un grup de “gestors” de diferents ideologies. Tanmateix, va parlar de l’important que és que Barcelona canviï de rumb. En aquest sentit, va afirmar que necessita “despertar” i tornar a ser la ciutat que va ser en els Jocs Olímpics del 1992.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa