El departament de Salut posarà en marxa aquest dijous un nou punt de vacunació a la Sala Berlín del Camp Nou. L’espai funcionarà a partir del dijous 27 de maig i tindrà capacitat per administrar 2.500 dosis setmanals, però només estarà actiu durant tres setmanes, segons ha informat la conselleria. Està previst que hi hagi quatre boxes de vacunació.

L’accés de vianants habilitat serà per l’accés 20, situat al carrer de Elisabeth Eidenbenz i també s’ofereix la possibilitat de poder accedir en vehicle per l’accés 1 situat a l’Avinguda de Joan XXIII, acreditant cita prèvia de vacunació. La coordinació assistencial del punt de vacunació serà de l’Hospital Clínic, que hi aportarà el personal mèdic i d’infermeria, i també de l’atenció primària del CAPSBE i del CAP Sarrià, que hi aportaran els professionals administratius pel registre i l’atenció al ciutadà.

El passat 23 de març, la consellera de Salut, Alba Vergés, i el president del Futbol Club Barcelona, Joan Laporta, ja van acordar obrir el punt de vacunació al Camp Nou. Aquestes darreres setmanes els tècnics de Salut i del Barça han treballat per buscar la millor ubicació. Salut considera important “tenir un punt emblemàtic que serveixi perquè la ciutadania es conscienciï sobre la necessitat de vacunar-se“.

Comentaris

    Culé Maig 19, 2021 | 17:32
    I, els pericos, hi vodran anar?. I no és cap broma; he vist actituds molt més ridícules que aquesta per part de simpatitzants de l'-Espanyol i del Barça.

Nou comentari