Salut i Ajuntament busquen barracons per traslladar-hi dos CAPs polèmics

La regidora del ram, Gemma Tarafa, ho ha anunciat al ple com a resposta a un prec de Junts per Catalunya i a una queixa pública del president del Col·legi de Metges aquesta setmana

La Generalitat i l’Ajuntament de Barcelona treballen des de fa dies en una solució provisional, en barracons, per al CAP Gòtic i el CAP Sant Joan, després de rebre demandes directes dels ambulatoris sobre els problemes d’espai. Així ho ha anunciat aquest divendres la regidora de Salut, Gemma Tarafa, que ha dit que l’opció temporal que es preveu per resoldre el problema és ubicar uns “mòduls provisionals” i s’està mirant quins són els millors llocs per situar-los, informa l’ACN. Són els dos CAPs que han protagonitzat una polèmica aquesta setmana, especialment després que el president del Col·legi de Metges de Barcelona, Jaume Padrós, hagi advertit que estan al límit i que “a molt curt termini” serà impossible treballar-hi.

A banda, ha dit Tarafa, treballen també en la cerca d’espais definitius per als dos ambulatoris. Segons ha explicat, tant Generalitat com Ajuntament van reunir-se en el marc del Consorci Sanitari de Barcelona amb les direccions dels CAP per abordar la problemàtica.

Tarafa ho ha anunciat durant el ple arran d’un prec de JxCat que demanava que l’Ajuntament de Barcelona faciliti als CAP de la ciutat que no puguin adequar les seves instal·lacions actuals als nous requeriments tècnics fruit de la pandèmia de la covid-19.

Més informació

Nou comentari