El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Salut estudiarà què fer amb la norma estatal que obliga a portar mascareta a la platja
  • CA

El secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, ha assegurat aquest dimarts que el Departament de Salut haurà d’estudiar “quines recomanacions s’hauran de fer” a la ciutadania de cara a l’ús obligatori de la mascareta que estipula a partir d’avui per tot l’estat una llei que s’ha publicat al Boletín Oficial del Estado (BOE). Aquesta norma suposa un canvi de la recomanació que fins ara es feia, que indicava que la mascareta s’havia d’utilitzar obligatòriament si no es podia mantenir una distància de seguretat d’1,5 metres. El govern espanyol havia deixat a les comunitats autònomes fixar les condicions de l’ús de la mascareta en l’espai públic. A Catalunya no s’ha establert mai que s’hagi de condicionar el seu ús a la distància de seguretat. En aquest sentit, des de Salut es defensa l’aplicació de normes des del sentit comú. Argimon ha advertit aquest dimarts que la pandèmia a Catalunya va camí de la quarta onada.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Delfí Artós a març 30, 2021 | 18:59
    Delfí Artós març 30, 2021 | 18:59
    A la platja seguirem com fem ara, des de l'estiu passat. Aquest debat per als catalans ens és un déjà-vu, és a dir ja el vàrem fer, ara és una pérdua inútilde temps, els espanyols ens fan anar enrere, n'estem tips. Si volen que s'ho apliquin ells a les platges de Madrid, i que ens deixin tranquils.
  2. Icona del comentari de: ciaboga a març 30, 2021 | 19:28
    ciaboga març 30, 2021 | 19:28
    De boixos mesetaris, o sigui que a la platja, piscina i demés ens demanaran de portar la mascareta posada, de boixos.
  3. Icona del comentari de: Fran BCN a març 30, 2021 | 22:56
    Fran BCN març 30, 2021 | 22:56
    Aquesta norma és una frikada, que demostra el desconeixement des de la capital de com és el clima prop del mar. La mascareta en poca estona acaba humida del baf de l'usuari i de la humitat prop del mar. Resultat, marques a la cara horrores i mascareta canvi.cada poca estona.
  4. Icona del comentari de: Observador a març 31, 2021 | 11:11
    Observador març 31, 2021 | 11:11
    Doncs, què voleu fer? . Ajupir el cap i acatar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa