Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Roben a l’associació veïnal del Camp de l’Arpa del Clot i s’enduen les dades dels socis
  • CA

Un sol robatori podria afectar diversos veïns. Es tracta del que ha tingut lloc al local de l’Associació de Veïnes i Veïns del Camp de l’Arpa del Clot la passada matinada. Segons han explicat des de la mateixa junta directiva, el resultat del robatori amb força, malgrat que encara no s’ha pogut fer un inventari complet d’allò que falta, indicaria que els delinqüents s’han endut “uns pocs diners en efectiu”, “el disc dur de còpia de seguretat de l’ordinador” i “les dades en paper dels socis”. Per fer-ho, segons han explicat fonts de la pròpia associació a aquest diari, els lladres han forçat la persiana de la façana per la part de baix i han trencat diverses portes que estaven tancades.

“No tenim gaire res de valor més enllà d’un ordinador o una fotocopiadora”, han assegurat les mateixes fonts, que no s’expliquen el motiu del robatori. Així, un dels incident que més els precupa és que s’hagin endut les dades dels socis, que inclouen: nom, adreça, telèfon o compte bancari. Segons un comunicat que l’AVV ha enviat via correu electrònic, després de ser aconsellada pels Mossos d’Esquadra, es recomana els veïns afectats que estiguin “especialment vigilants d’algun possible intent d’estafa” basada en les seves dades. Tanmateix, el text recalca que el més probable, segons la policia, és que finalment no en facin res, dels detalls personals. 

Alhora, fan una crida des de l’Associació de Veïns i Veïnes del Camp de l’Arpa del Clot per si algú veu algun detall que se surti de la normalitat i pugui estar vinculat al robatori perquè els hi comuniqui i ells ho facin arribar als mossos, a qui ja han presentat la denúncia pertinent. 

Més notícies
Robatori de matinada a la botiga Swarovski de la rambla Catalunya
Notícia: Robatori de matinada a la botiga Swarovski de la rambla Catalunya
Comparteix
Els lladres han trencat els vidres de la porta i diverses vitrines per endur-se part de les joies exposades
Molta gent s'ha acostat fins a la Llibreria Al·lots, a l'Eixample, per donar suport després del robatori / XFDC
La solidaritat veïnal omple la llibreria de l’Eixample on van robar el dia abans de Sant Jordi
Notícia: La solidaritat veïnal omple la llibreria de l’Eixample on van robar el dia abans de Sant Jordi
Comparteix
La Llibreria Al·lots ha obert tot i el mal tràngol i ha rebut "l'escalf" de veïns i clients de tota la ciutat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa