Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Roben 70.000 euros a una parella i quan fugen els diners surten volant

Els Mossos d’Esquadra busquen quatre homes que dilluns al migdia van robar a una parella que es dirigia a una oficina bancària del passeig Torres i Bages per ingressar la caixa del seu negoci, que ascendia a 70.000 euros. Segons ha avançat La Vanguardia i ha confirmat el TOT Barcelona, durant el robatori, la bossa amb els diners es va obrir i els bitllets van sortir volant per sorpresa de tots els vianants, que de seguida es van afanyar a recollir-los del terra.

La policia catalana treballa amb la hipòtesi que els lladres devien tenir informació sobre els moviments de la parella, ja que quan van els propietaris del negoci van sortir del cotxe se’ls van tirar a sobre i van anar directes a la bossa on portaven els diners. Un d’ells portava una arma de foc a sobre, segons les primeres investigacions. Després de l’intent de robatori fallit, els lladres van fugir en un cotxe i un vianant va poder apuntar la matrícula.

En un vídeo que circula per les xarxes es veu com diverses persones recullen els bitllets que han sortit volant, la majoria dipositant-los en una bossa que després va ser retornada als seus propietaris. En total, es van poder recuperar uns 55.000 euros, mentre que la resta se la van emportar altres vianants, que, com es pot veure en el vídeo, agafen uns quants bitllets i desapareixen de l’escena dels fets.

Nou comentari

Comparteix