Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El lladre penedit d’un hotel de Sant Gervasi
  • CA

Els Mossos d’Esquadra van fer una peculiar detenció la matinada de dimarts a dimecres d’aquesta setmana. Un jove de 28 anys i de nacionalitat espanyola havia robat objectes personals de valor en una habitació d’hotel i, penedit del delicte, al cap d’unes hores havia tornat a l’establiment per entregar el botí sostret i explicar que havia estat ell.

El cas l’ha publicat aquest divendres la SER Catalunya i l’han confirmat la policia catalana al TOT Barcelona. Els fets van tenir lloc a l’establiment Alogar, un hostal que lloga habitacions a diferents hostes, relata l’emissora. Està situat al carrer Laforja número 98, al barri de Sant Gervasi.

La principal hipòtesi és que el noi hauria agafat al descuit una de les claus que hi havia penjades a la recepció, en algun moment de dimarts. Com que els inquilins de l’habitació havien sortit, va poder regirar-los les maletes i buscar pertinences de valor com joies o rellotges. Quan els hostes van tornar, van trobar a faltar els objectes sostrets i van demanar explicacions a l’allotjament, que no comprenia què podia haver passat.

Ja passada la mitjanit, el presumpte lladre penedit va picar a la porta i va confessar haver robat en una habitació. Va retornar els elements robats i l’hostal va trucar als Mossos d’Esquadra per exposar la situació. Al voltant de les dues de la matinada va quedar arrestat i acusat de robatori amb força.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa