Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Roba a tres avis en mitja hora i s’empassa una joia per despistar
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut un jove de 19 anys relacionat amb tres robatoris amb violència contra gent gran. Segons ha explicat la policia catalana, en menys de mitja hora va assaltar per l’esquena a tres persones per sostreure’ls les cadenes d’or i penjolls que portaven. Durant la fugida, el detingut es va empassar una de les joies per intentar despistar els agents. El jove acumula 26 antecedents i ja és a presó.

La seqüència de robatoris va tenir lloc el dissabte passat. Una patrulla de paisà dels Mossos passejava pel carrer quan va rebre l’avís d’un robatori violent a una dona de 91 anys. El lladre li havia arrancat el penjoll d’una estrebada després de donar-li una espenta pel darrer i havia fugit corrents. Els agents no van trigar gaire estona a localitzar un home que coincidia amb la descripció que havia fet la primera víctima.

Seguiment i fugida

Just en aquell moment, el jove va assaltar un altre avi, a qui també va arrencar una cadena d’or. En aquell moment el lladre no sabia que els agents el vigilaven de ben a prop. Aleshores la patrulla el va començar a seguir per enxampar-lo i durant la fugida el jove es va empassar la joia que acabava de sostreure per dissimular. Un cop detingut, els agents el van escorcollar i li van trobar diverses joies amagades a la roda.

Mentre els agents contactaven amb la primera víctima, van rebre un avís d’un robatori anterior. El jove també havia empès i tirat a terra una dona de 73 anys per robar-li una cadena. Els tres robatoris van tenir lloc entre les 9.10 i les 9.40 del matí del dissabte en una àrea de 600 metres de diàmetre. Dilluns va passar a disposició judicial i ha ingressat a presó.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa