Retiren 87 quilos de menjar caducat d’una botiga de l’Eixample

La Guàrdia Urbana va atribuir fins 9 infraccions al titular de l'establiment

Un avís veïnal va acabar amb el negoci imprudent que feia una botiga d’alimentació de l’Eixample, que exposava de manera habitual productes caducats com si fossin aptes per a la venda. De fet, en la entrada que va fer la Guàrdia Urbana al local es van trobar 87 quilos de menjar que ja havia passat la seva data apta per al consum o bé havia trencat la cadena del fred que li pertocava.

La denúncia ciutadana, a més d’explicar el fet de la caducitat, també va alertar que hi havia productes etiquetats de manera deficient. Els agents de la policia barcelonina que s’hi van presentar i van fer un inventari de tots els productes de l’establiment van poder certificar les sospites del veí, també, i van comptabilitzar fins a 2.127 productes amb defiències en l’etiquetatge.

Amb tot, la inspecció va detectar un total de 9 infraccions que es van atribuïr als amos d’aquesta botiga. Algunes d’aquestes van ser vendre aliments no aptes per al consum, cometre irregularitats en el marcatge de les dates del consum o vendre d’articles sense autorització.

Nou comentari