Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Retiren 87 quilos de menjar caducat d’una botiga de l’Eixample
  • CA

Un avís veïnal va acabar amb el negoci imprudent que feia una botiga d’alimentació de l’Eixample, que exposava de manera habitual productes caducats com si fossin aptes per a la venda. De fet, en la entrada que va fer la Guàrdia Urbana al local es van trobar 87 quilos de menjar que ja havia passat la seva data apta per al consum o bé havia trencat la cadena del fred que li pertocava.

La denúncia ciutadana, a més d’explicar el fet de la caducitat, també va alertar que hi havia productes etiquetats de manera deficient. Els agents de la policia barcelonina que s’hi van presentar i van fer un inventari de tots els productes de l’establiment van poder certificar les sospites del veí, també, i van comptabilitzar fins a 2.127 productes amb defiències en l’etiquetatge.

Amb tot, la inspecció va detectar un total de 9 infraccions que es van atribuïr als amos d’aquesta botiga. Algunes d’aquestes van ser vendre aliments no aptes per al consum, cometre irregularitats en el marcatge de les dates del consum o vendre d’articles sense autorització.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa