Retirades antenes il·legals del Turó de la Rovira en compliment d’una sentència

La regidora de Mobilitat lamenta el "retard" en l'actuació i l'atribueix a les "garanties processals necessàries"

L’Ajuntament de Barcelona ha desinstal·lat aquest dimarts antenes il·legals a tres domicilis del Turó de la Rovira, al barri del Carmel (Horta-Guinardó), en compliment d’una sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). En total, arran d’aquest dictamen judicial s’han retirat o desconnectat els equips de radiodifusió sense llicència de cinc emplaçaments. També en compliment de la sentència, el consistori havia incoat set expedients vinculats a set domicilis diferents on hi havia antenes il·legals. D’aquests set, dos ja s’havien desmuntat o desconnectat voluntàriament.

Ahir els serveis municipals van desconnectar o desmantellar els equips de tres domicilis més i, per tant, van quedar sense servei. Pel que fa als dos emplaçaments restants, el consistori informa que està a l’espera que es resolgui la via judicial per poder desmuntar els equips.

La regidora del districte, Rosa Alarcón, ha argumentat que les “garanties processals necessàries” ha produït el “retard” en la retirada de les antenes. Amb tot, ha celebrat que “era una actuació molt demanada pels veïns i veïnes” i s’ha vantat de la intervenció de la Guàrdia Urbana de Barcelona.

Més informació

Nou comentari