Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Restriccions nocturnes de trànsit a la Gran Via per les obres de Glòries
  • CA

El canvi de fase de les obres de la plaça Glòries de Barcelona implicarà fortes restriccions nocturnes de circulació entre aquest dimecres i el divendres, ha informat l’Ajuntament aquest dimarts en un comunicat.

La nit del dimecres a dijous es desplaçaran els tres carrils de circulació de la Gran Via de sortida de la ciutat cap al costat mar, i durant els treballs es mantindrà un carril de circulació tant a la Gran Via com al carrer Badajoz. Les restriccions seran de les 23.00 a les 5.30 hores, igual que la nit del dijous al divendres, quan es desplaçaran els carrils per als vehicles que entrin a la ciutat, que disposaran de dos pel tronc central al costat mar i d’un al lateral del costat muntanya.

Mapa de la nova configuració de carrils a Glòries / Ajuntament de Barcelona

Mapa de la nova configuració de carrils a Glòries / Ajuntament de Barcelona

La configuració final d’entrada a la ciutat presentarà així una bifurcació que determinarà amb quins carrers enllaçaran els vehicles: el carril del lateral muntanya anirà només al carrer Independència i els dos del costat mar només continuaran per la Gran Via. A més, durant part de l’agost i el setembre s’ocuparà un tram dels carrers Llacuna i Ciutat de Granada per a la construcció de sortides d’emergència dels túnels viaris.

L’Ajuntament ha assegurat que les obres de l’estructura dels túnels avancen segons el ritme previst perquè puguin entrar en funcionament durant el primer trimestre del 2021.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa