Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO | Els restauradors ironitzen sobre l’adjudicació de terrasses

El Gremi de Restauració de Barcelona ha tornat a carregar contra el procés d’adjudicació de llicències de terrasses. Concretament, ha publicat un vídeo aquest dilluns en el qual parodia com els tècnics municipals decideixen a quines terrasses donen llicència i a quines no. El vídeo el protagonitza l’actriu Anna Maria Barbany, qui denega totes les llicències i mostra una actitud que està lluny de ser professional planxant-se els cabells, dormint o menjant una hamburguesa mentre treballa.

Mentre inicialment Barbany defensa que no s’ha de “seguir el camí fàcil” acceptant totes les llicències i que és correcte denegar la majoria, canvia de parer en adonar-se que els bars i restaurants als quals va tampoc tindran terrassa. Llavors, decideix renovar la majoria de llicències.

El Gremi de Restauradors denuncia que “l’Ajuntament està denegant el 70% de les peticions”

En la piulada en la qual el Gremi de Restauradors ha compartit el vídeo, també ha denunciat que “l’Ajuntament està denegant el 70% de les peticions de terrasses després d’haver promès que majoritàriament es consolidarien”. També ha dit que amb aquesta actitud el consistori demostra que no té paraula. “Siguis restaurador o no, quin valor pot tenir la paraula d’un govern que trenca els seus compromisos? Tenen clara la seva funció?”, ha preguntat.

Per part seva, el Gremi de Restauració ja va avisar el passat mes de juny que tot apuntava que l’Ajuntament estava preparant una “denegació massiva” de les terrasses ampliades durant la pandèmia. Els bars i restaurants interessats en l’ampliació van poder presentar el tràmit fins al 31 de març i el consistori va començar a estudiar les peticions a partir de l’abril. D’altra banda, és important destacar que els restauradors estan tirant endavant centenars de recursos contra les terrasses denegades per intentar donar la volta un procés que cataloguen de “desastre” i de ser “un despropòsit”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ricard a octubre 18, 2022 | 08:13
    Ricard octubre 18, 2022 | 08:13
    Jo si fos un restaurador de terrasses seria més humil. Cada cap de setmana desenes de terrasses d'arreu de Catalunya aconsegueixen que milers de veïns no puguin descansar. Menys conyeta i més consideració amb els conciutadans.
  2. Icona del comentari de: Xavier Òdena a octubre 18, 2022 | 21:58
    Xavier Òdena octubre 18, 2022 | 21:58
    Però a dia d’avui encara es creu algú el que diuen els polítics …!!!??????

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa