Resolt un assassinat a Horta després de descobrir que el culpable era a presó per un robatori

L’arrestat i la víctima es coneixien i s’haurien barallat per un assumpte de drogues

Els Mossos han detingut el presumpte autor de la mort d’un home el 10 de novembre de l’any passat a Barcelona. Aquell dia, els agents, alertats pels veïns, van localitzar el cos sense vida d’un home a l’interior d’un domicili del passeig Maragall. La víctima presentava diverses ferides d’arma blanca. La investigació va permetre identificar la víctima, la qual constava com a desapareguda des de l’octubre, i també el presumpte autor de la mort.

Segons les investigacions, tots dos es coneixien i s’haurien barallat per un assumpte de drogues. El detingut té 42 anys, nacionalitat espanyola i havia ingressat a presó provisional per la seva presumpta implicació en robatoris violents 15 dies després de la mort de la víctima. De la investigació policial, els Mossos van determinar que la mort s’hauria produït després que la víctima i l’autor s’haguessin barallat per la transacció de drogues.

Pocs dies després de la baralla i d’haver abandonat la persona ferida al domicili, el presumpte homicida va ser detingut per la seva implicació en un robatori violent. El jutjat d’instrucció número 30 de Barcelona ha decretat un nou ingrés a presó per al detingut.

Nou comentari