Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Rescaten una gossa maltractada que vivia envoltada de defecacions i orina
  • CA

Agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona han rescatat aquesta setmana una gossa maltractada que vivia envoltada de les seves defecacions i orina. L’Ajuntament de Barcelona ha explicat que l’animal no sortia al carrer amb la regularitat adequada, així que havia de fer les necessitats a la terrassa on vivia. Testimonis dels fets van informar la policia local que al pis, situat al districte de Gràcia, hi havia un animal maltractat, cosa que van comprovar.

La gossa tenia les ungles llargues, cargolades i molt descuidades, segons indica la Urbana, cosa que demostrava que no sortia al carrer. A més, tenia ferides a la pell a causa de la falta d’higiene. El propietari va admetre que la gossa no sortia cada dia al carrer, segons la policia barcelonina.

El propietari de la gossa maltractada ha quedat denunciat per no donar l’atenció veterinària necessària a l’animal, per incompliments de l’ordenança sobre la protecció, tinença i venda d’animals, per tinença d’animal de companyia no censat, per tenir la gossa en instal·lacions inadequades i, a més, es va activar el servei d’acollida perquè es fessin càrrec de l’animal.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa