Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Rescaten un home atrapat entre les roques d’un espigó
  • CA

Els bombers de la Generalitat han rescatat aquest migdia un home que havia caigut entre les roques de l’espigó del Fòrum. Segons han explicat a través de Twitter, han rebut l’avís a les 8:02 hores per part de l’home que acompanyava el ferit, un home de 64 anys, segons ha avançat Betevé i han confirmat fonts dels bombers al TOT Barcelona.

Les mateixes fonts destaquen que ha estat un rescat “laboriós”, ja que l’home ha caigut en un forat entre dues roques i ha quedat a un metre de profunditat. A més, ha resultat ferit a la cama. Tot plegat l’impedia sortir del forat pel seu propi peu, cosa que ha motivat la trucada als serveis d’emergència.

Els bombers han traslladat a la zona cinc dotacions, quatre terrestres i un helicòpter. D’entre els equips que s’hi han desplaçat, un era del grup de rescat de muntanya, que ha efectuat el rescat mitjançant un trípode. Aquest mètode consisteix a instal·lar un trípode i facilitar l’operació fent-lo servir de grua. 

L’estat de l’home és de menys greu i ha estat portat a l’hospital de Bellvitge en helicòpter, segons s’aprecia al vídeo dels bombers. 

La Guàrdia Urbana, els bombers de Barcelona, els Mossos d’Esquadra i el SEM també han participat en les tasques de rescat. 

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Àngels a setembre 15, 2019 | 18:02
    Àngels setembre 15, 2019 | 18:02
    I no li han posat la multa prevista a l'ordenança de convivència per haver accedit a l'espigó?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa