Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Rescat espectacular d’un camioner a la cuneta de la Ronda Litoral

El conductor del camió que aquest matí ha caigut a la cuneta de la Ronda Litoral en sortir-se de la via ha estat de sort. La Guàrdia Urbana ha escatat de la tractora del vehicle el conductor, que no ha patit lesions importants.

Es tracta d’un vehicle articulat de 40 tones que ha patit l’accident quan circulava a l’altura de la Zona Franca, un punt d’aquesta via molt concorregut els dies laborables, i que per sort, en ser festiu aquest dilluns, el trànsit a la via era molt menor de l’habitual.

La tasca de la Guàrdia Urbana a les carreteres i vies de la ciutat és important per aquests casos, quan la seva actuació ràpida salva vides. Però també ho és per controlar i garantir la seguretat de tots els conductors. I en aquest sentit, la policia local ha fet avui balanç de de la campanya Operació 0,25 de controls d’alcoholèmia i drogues sobre tota mena de vehicles, que ha dut a durant els darrers dies: 1.747 proves realitzades: 191 van ser administratives i 15 van ser penals. Cal tenir en compte que s’ha recuperat totalment la mobilitat nocturna i que tornen a obrir els locals d’oci, de manera que els controls es fan més necessaris per garantir que tothom arriba sa i estalvi a casa.

I no només la Guàrdia Urbana, també els bombers han fet un rescat espectacular a la ciutat els darrers dies. Aquest dissabte rescataven les persones que havien quedat atrapades en un dels ascensors de Ciutat Meridiana que ajuda a salvar els fort pendent del barri. Tres persones havien quedat dins de l’elevador i els agents van haver d’esmerçar molts esforços i per treure-les de la cabina. Els agents que van participar en el rescat estan “avesats a les particularitats tècniques d’aquests ascensors singulars”, va informar dissabte el cos dels Bombers de Barcelona. El cos assegura que la incidència s’ha resolt en poca estona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa