Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Repartiment de menús per als farmacèutics que faran guàrdia la nit de Nadal
  • CA

Una iniciativa de Vilardell Digest, de l’empresa barcelonina Laboratorios Vilardell, expressarà l’agraïment social cap a les farmàcies, especialment en el context de pandèmia actual. La nit de Nadal es faran arribar menús especials als farmacèutics que facin guàrdia de nit. Els àpats estan elaborats pel Chef Bosquet i es poden consultar en línia, segons ha informat Laboratorios Digest en un comunicat.

“Les farmàcies tenen un rol fonamental en el sistema sanitari i han estat clau en la lluita contra l’expansió del coronavirus. Són el primer lloc al qual acudeixen els pacients en busca de consell i el punt principal d’informació”, destaca la directora general de Laboratorios Vilardell, Clara Oller. El repartiment el farà Vilardell Digest, una marca especialitzada en salut digestiva propietat dels laboratoris barcelonins.

La campanya porta el nom de #MenúDeGuardia i busca “visibilitzar la feina de milers de professionals farmacèutics que es dediquen a cuidar i protegir la salut de tots”. També va acompanyada d’un vídeo homenatge als farmacèutics.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa