L’Ajuntament de Barcelona ha iniciat les obres de renovació d’un tram del carrer Tànger, a Sant Martí (Barcelona). Segons ha comunicat el consistori en un comunicat aquest diumenge, la reurbanització busca “fomentar la mobilitat sostenible i millorar la connectivitat” de l’anomenat sector de Ponent [email protected], la part del districte tecnològic més propera a Glòries.

Les obres tenen un pressupost de 6 milions d’euros i es preveu que acabin d’aquí a un any, ha explicat el govern barceloní. El tram en el qual es realitzaran les obres inclou més de 17.000 m2, entre els carrers Pamplona i Ávila, així com dues voreres d’aquests dos carrers entre Bolívia i Sancho de Ávila.

Així, Tànger incorporarà un nou carril bici unidireccional, un carril bus i dos carrils de circulació general. S’ampliaran les voreres i s’alliberaran d’obstacles, s’hi plantarà jardineria i parterres amb nou arbrat i espècies arbustives i s’hi instal·larà aparcaments per a bicicletes i mobiliari urbà. D’altra banda, el carrer d’Àlaba es pacificarà: hi haurà un sol carril de circulació per a ús de veïns i veïnes i servei, també algunes zones de càrrega i descàrrega i la resta de l’espai estarà destinat al passeig i el verd.

En tot l’àmbit s’instal·larà enllumenat nou de tecnologia ‘led’ i els serveis corresponents, com la xarxa de recollida pneumàtica i la xarxa de fred i calor centralitzada (Districlima), que en aquesta zona de la ciutat es troba gairebé totalment instal·lada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa