Registren un club cannàbic de Sant Martí que molestava per fortes olors

Un gran nombre de clients acudia al local i s'investiga tres persones per un delicte contra la salut pública

La Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra han registrat aquest matí una associació cannàbica del districte de Sant Martí, a Barcelona. Segons ha informat la policia barcelonina, l’afluència de clients era alta al local que, a més, causava molèsties als veïns per fortes olors.

La Urbana ha explicat que s’investiga tres persones per un presumpte delicte contra la salut pública. A més, els agents han decomissat tres quilos de marihuana, 600 grams d’haixix i 250 pots i boses de resina d’haixix. També s’ha aixecat un acta contra el local per diverses infraccions.

Més informació

Comentaris

    Anònim 28/08/2021 12:10 am
    Aquesta si que és bona. A sant Martí hi ha una indústria química, pels voltants del carrer Santander, que empesta tots els barris del voltant, depèn de la direcció cap on bufa el vent , des de fa anys, amb uns vapors que fan pudor d'ous podrits i compostos orgànics de sofre, sospitosos de ser cancerígens, i no serveixen de res les denúncies dels veïns. Ara resulta que la olor del haixix, una olor aromàtica o per res perillosa per la salut provoca un registre dels Mossos

Nou comentari