Reformes de cuines, pintura o lavabos: obres a 34 escoles durant el Nadal

Han costat un total de 3,4 milions d'euros i s'han fet a través del Consorci d'Educació de Barcelona

El Consorci d’Educació de Barcelona ha realitzat obres de reforma, ampliació i millora en 34 escoles i instituts de la ciutat aprofitant l’aturada lectiu per les vacances de Nadal. En un comunicat aquest divendres, el consorci ha explicat que les obres han costat 3,4 milions d’euros, dels quals 3 milions han anat a càrrec de l’Ajuntament de Barcelona i 400.000 euros de la Generalitat. Les dues administracions formen el consorci.

Les actuacions s’han produït en 22 escoles, un centre d’educació especial, dos instituts escola i 9 instituts. La institució ha destacat la construcció de cuines en tres instituts que fins ara no tenien: l’Institut Sant Andreu, l’Institut Montjuïc i l’Institut Pablo Ruiz Picasso.

En 13 centres s’han fet actuacions de pintura; en dos s’ha intervingut sobre la façana; en sis s’han reformat cuines, offices, banys i armaris de rebost; en dos, lavabos i vestuaris; en un, tanques i patis; en un, la coberta; en quatre, la infraestructura TIC, i en cinc s’han fet millores funcionals.

Durant les vacances també s’han intensificat les obres en els quatre centres de nova construcció i s’han emprès grans actuacions de reforma, ampliació i millora en cinc centres més de la ciutat.

Més informació

Nou comentari