Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
QuirónSalud intensifica el procés de contractació de professionals sanitaris
  • CA

El Grup Quirónsalud, que compta amb 50 centres hospitalaris a tot l’Estat, ha intensificat el procés de contractació de professionals sanitaris, per a reforçar i fer costat al màxim als equips que actualment estan treballant en primera línia contra el Covid-19.

Segons informa en un comunicat, l’equip de Recursos Humans de Quirónsalud està focalitzat a accelerar la cerca i contractació, a tota Espanya, de professionals sanitaris de diferents categories.

Durant els últims dies, Quirónsalud ha incorporat a la seva plantilla prop de 800 professionals, la major part a la Comunitat de Madrid, donada la pressió que aquesta comunitat està patint. A més de Madrid, el Grup està centrant actualment tots els seus esforços de selecció en la cerca i captació de professionals a Catalunya.

Quirónsalud, amb “clara vocació d’ajuda”, va començar a col·laborar amb les autoritats sanitàries en la gestió del Covid-19 des de l’aparició dels primers casos a Espanya el mes de febrer.

Des de l’inici de la crisi ha posat a disposició del Ministeri de Sanitat i de les comunitats autònomes tota la seva capacitat hospitalària, tant d’infraestructura com de professionals i recursos, per a combatre el Covid-19, treballant en total coordinació i col·laboració amb ells per a ajudar a combatre, des de la primera línia, aquesta situació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa