Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Quirónsalud Aribau amplia instal·lacions i reforça l’atenció personalitzada

El Centre Mèdic Quirónsalud Aribau amplia les seves instal·lacions i serveis amb una nova planta de 1.300 metres quadrats, una operació que li permet passar de tenir 25 consultes a tenir-ne 45. L’objectiu és millorar l’experiència dels pacients perquè puguin trobar una oferta de serveis més àmplia, un tracte més personalitzat i més facilitats per gestionar totes les seves visites i proves mèdiques de forma ràpida i eficaç.

Actualment, aquest centre ubicat al centre de Barcelona, compta amb gairebé 4.000 metres quadrats destinats a cobrir totes les necessitats mèdiques dels seus pacients: més de 30 especialitats diferents, proves diagnòstiques amb la millor tecnologia de mercat, anàlisis clíniques i una clínica dental amb una completa cartera de tractaments. I sempre amb la gestió integral de les necessitats de cada pacient.

Amb l’ampliació d’una planta, Quirónsalud Aribau ha volgut potenciar, amb nous espais i la incorporació d’especialistes, l’atenció que presta en les especialitats amb més demanda, com ara ginecologia, pediatria, urologia, otorinolaringologia, dermatologia i cirurgia vascular. També ha volgut ampliar la seva cartera de serveis amb la incorporació de reumatologia, psiquiatria i psicologia. A més, s’ha creat un Centre de Cirurgia Plàstica i Medicina Estètica que pretén donar resposta a totes les necessitats que actualment es concentren en aquesta especialitat, des del tractament de l’obesitat a la cirurgia capil·lar o les diferents intervencions de cirurgia plàstica que hi ha al mercat.

Aquest centre mèdic treballa en xarxa amb els hospitals del Grup Quirónsalud a Barcelona, ​​especialment amb l’Hospital El Pilar, els professionals del qual atenen els casos de més complexitat i les intervencions quirúrgiques que siguin necessàries en funció de cada cas.

Una xarxa de 125 centres

Quirónsalud és el grup hospitalari líder a l’estat espanyol i, juntament amb la seva matriu Fresenius-Helios, també a Europa. Compta amb més de 40.000 professionals en més de 125 centres sanitaris, entre els quals es troben 47 hospitals que ofereixen prop 7.000 llits hospitalaris. Disposa de la tecnologia més avançada i d’un gran equip de professionals altament especialitzats i de prestigi internacional. Entre els seus centres, es troben el Centre Mèdic Teknon, Ruber Internacional, l’Hospital Universitari Quirónsalud Madrid, la Fundació Jiménez Díaz (FJD), l’Hospital Quirónsalud Barcelona, l’​​Hospital Universitari Dexeus i la Policlínica de Guipúscoa, entre d’altres.

El grup treballa en la promoció de la docència –vuit dels seus hospitals són universitaris– i la investigació mèdica i científica –compta amb l’Institut d’Investigació Sanitària de l’FJD, únic centre investigador privat acreditat per la secretaria d’estat d’Investigació, Desenvolupament i innovació.

Així mateix, el seu servei assistencial està organitzat en unitats i xarxes transversals que permeten optimitzar l’experiència acumulada en els diferents centres i la translació clínica de les seves investigacions. Actualment, Quirónsalud està desenvolupant més de 1.600 projectes d’investigació a tot Espanya i molts dels seus centres realitzen en aquest àmbit una tasca capdavantera, i són pioners en diferents especialitats com l’oncologia, la cardiologia, l’endocrinologia, la ginecologia i la neurologia, entre d’altres.

Nou comentari

Comparteix