Quinze detinguts i 51 identificats durant el dispositiu contra lladres reincidents a Ciutat Vella

La Policia Nacional deté 13 persones, dos d'ells menors, i els Mossos dues

El balanç del dispositiu policial ahir al vespre al barri de la Ribera deixa quinze detinguts i 51 identificats. Els Mossos d’Esquadra i la Policia Nacional van actuar en una operació conjunta per prevenir actes delictius i detenir i identificar possibles responsables de robatoris amb violència, segons fonts dels Mossos d’Esquadra detallen al TOT Barcelona. Els dos detinguts per la policia catalana van ser enxampats durant el dispositiu moments després d’haver comès un robatori o, durant un escorcoll, se’ls va trobar objectes robats. 

[r:1]

Els dos detinguts pels Mossos estan acusats d’un delicte de robatori amb violència i passaran a disposició judicial en les pròximes hores.  

[r:2]

A més, la intervenció policial va permetre la identificació de 51 persones. Els motius que van portar a identificar-les van ser que tenien antecedents o que actuaven amb actitud sospitosa, com si estiguessin preparant un robatori. Paral·lelament, 13 persones van ser arrestades per la Policia Nacional. D’aquestes, 11 van quedar detingudes a comissaria i dos menors van ser retornats a la policia catalana. Ara queden al càrrec de la Direcció General d’Atenció a la Infància i a l’Adolescència (DGAIA).

Més informació

Nou comentari