Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Qui llegia els missatges del mòbil de Sandro Rosell?
  • CA

Misteri amb el telèfon mòbil de Sandro Rosell. Segons ha explicat aquest dijous el seu advocat, Pau Molins, algú va mantenir encès l’aparell fins que se li va tornar, a mig judici i quan ja feia dies que estava en llibertat provisional. El lletrat ho ha revelat en una entrevista al programa El Món de RAC1, conduït per Jordi Basté.

Segons Molins, el dia que va quedar en llibertat provisional, al principi del judici, va trucar al seu client. El telèfon feia senyal de trucada –no va saltar la bústia de veu com passa quan està apagat– però no li va contestar. Aleshores va optar per enviar-li un missatge escrit i va veure que l’havia llegit, ja que els senyals que mostren els sistemes de missatgeria instantània ho indicaven. Tampoc li va respondre.

Quan el va veure l’endemà, intrigat, li va dir que li havia trucat i que havia vist que havia llegit el seu missatge. Li va dir que havia deduït que li havien tornat el mòbil que li havien confiscat quan el van detenir, fa gairebé dos anys. I Rosell li va advertir que ell no tenia el mòbil, que no li havien tornat.

Molins assegura que no sap qui llegia els missatges: “Devia ser un policia o algú de la fiscalia, no ho sé”, ha dit. Aleshores ell va reclamar a l’Audiència Nacional que li tornessin el telèfon al seu client. “Ja no era cap prova, perquè tota la informació s’havia extret al principi. Després ell ja no el va fer servir més”, ha subratllat. Finalment l’hi van tornar. “Van trigar deu dies perquè no sabien qui el tenia”.

 

Més notícies
Absolen Sandro Rosell després de dos anys en presó preventiva
Notícia: Absolen Sandro Rosell després de dos anys en presó preventiva
Comparteix
L'expresident del Barça estava acusat de blanquejar comissions

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa