Quatre persones han quedat ferides per arma blanca aquesta matinada a la Vila Olímpica, segons ha avançat la cadena SER Catalunya i han confirmat fonts policials a aquest diari. La informació de la ràdio catalana, a més, apuntaria a que les quatre persones implicades són de nacionalitat xinesa i que les ferides que han rebut estarien focalitzades en el tòrax i l’abdomen. El TOT Barcelona ha pogut confirmar, però, que cap de les vides corre perill, si bé hi ha una de les víctimes que ha quedat en estat més greu que els altres tres

Fins al moment, es desconeix la naturalesa de la batussa i es contemplen diverses hipòtesis. En aquest sentit, es manté oberta una investigació policial per esbrinar si s’han de trobar altres implicats que puguessin ser autors de les ferides o haver participat en el succés. 

Fonts policials apunten que van rebre l’avís dels fets al carrer Arquitecte Sert, a prop de la cruïlla amb l’avinguda Icària, poc després de dos quarts de set de la matinada. Hi van assistir, juntament amb el Servei d’Emergències Mèdiques, i van constatar com s’enviaven les quatre persones a diferents hospitals de la ciutat. 

Nou comentari

Comparteix