Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Quatre anys i mig de presó per clavar-li unes tisores a la cara al crit de “peruà, et trauré els ulls”
  • CA

Quatre anys i sis mesos de presó i 2.700 euros de responsabilitat civil. Aquesta és la condemna per un home que va agredir brutalment a un home peruà a Barcelona el febrer de 2019. El jutjat 23 de Barcelona considera en la seva sentència que l’ara condemnat va cometre un delicte de lesions agreujat per discriminació a més de reincidència. Un éxit del fiscal d’Odi i Discriminació de Miguel Ángel Aguilar.

La sentència considera provat que a quarts de dues de la nit, del 2 de febrer, el sentenciat es va acostar a la víctima, que estava amb la seva parella, i li va preguntar si era “peruà”. En respondre-li que sí, l’agressor s’hi va abraonar i li va clavar unes tisores a la galta esquerra mentre cridava “peruà, t’arrancaré els ulls”. Després va fugir i es va amagar als lavabos d’un bingo prop de l’escenari de l’agressió.

Una patrulla policia el va trobar amagat amb les tisores que van servir per perpetrar l’atac. L’home va ser detingut, i a més, la policia va poder constatar que no tenia la documentació per romandre a Espanya. En el judici, l’acusat va al·legar que es trobava sota els efectes dels estupefaents. Un extrem que la jutgessa no veu provat per enlloc. Per això, ha donat veracitat a la tesi del fiscal i ha conclòs que l’agressió estava motivada per un motiu de discriminació, la nacionalitat peruana de la víctima. D’aquí la condemna pels delictes regulats del 147 i 148 del Codi Penal i l’agreujant del 22.4 per discriminació a més de la reincidència per una altra agressió.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Català a juny 28, 2021 | 17:03
    Català juny 28, 2021 | 17:03
    Doncs ho trobo molt i molt bé. Què s'han cregut aquest cony de racistes?.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa