Quatre adolescents ataquen una noia amb un ganivet per robar-li una cadena d’or

Els Mossos d'Esquadra detenen tres menors i un noi de 18 anys com a presumptes implicats en els fets

Atracament i atac amb un ganivet a plena llum del dia. Això és el que va passar aquest diumenge,  a les 16.30 hores, al barri de Sant Martí de Provençals. Els fets es van acabar amb la víctima amb ferides lleus d’arma blanca i quatre adolescents detinguts com a presumptes autors del robatori violent, tres menors d’edat i un noi de 18 anys de nacionalitat espanyola. Tot plegat per una cadena d’or i menys de 48 hores després de l’últim atracament amb lesions que ha transcendit al mateix districte.

[r:1]

El cas es va produir a primera hora de la tarda. Segons els Mossos d’Esquadra, la detenció es va produir a dos quarts de cinc. Els agents havien rebut un avís segons el qual una noia que havia sigut assaltada per un grup ganivet en mà s’havia refugiat en un establiment de la zona, ferida, per demanar auxili

Els agents van veure a la rodalia quatre nois molt joves que encaixaven amb la descripció que donava la víctima, que en veure’ls els va reconèixer, de manera que els nois van ser detinguts.
 
El detingut major d’edat passarà a disposició judicial demà al matí. Els tres menors van passar ahir a disposició de fiscalia de menors. Ara el jutge de menors haurà de decidir si els fa internar en un centre de justícia juvenil o aplica altres mesures, segons si tenen un entorn familiar que pugui controlar-los o no. Dels menors, no n’han transcendit la nacionalitat, ja que mai es donen dades dels detinguts que no arriben als 18 anys.

Més informació

Comentaris

    Baldric Quatre 11/09/2019 12:46 am
    Tal com diu l'Abascal, que els tornin al seu pais. En aquest cas, a España

Nou comentari