Psicòlegs diuen que la noia que va defenestrar el seu nadó no té problemes mentals

Diversos psicòlegs i psiquiatres forenses han assegurat aquest dimecres que la noia que va tirar el seu nadó acabat de néixer per un celobert el juny del 2018 a Barcelona no pateix cap malaltia mental ni cap problema que expliqui les suposades llacunes de memòria que l’acusada diu que pateix. D’aquesta manera, han desvirtuat bona part de l’explicació de la noia i la seva defensa, que al·legaven que la noia no sabia que estava embarassada i a més no recordava molts episodis d’aquells mesos, com el mateix part solitari al bany de casa seva. Els fets van tenir lloc a un pis del barri del Camp d’en Grassot, al districte de Gràcia. 

[r:1]

En canvi, una psicoanalista contractada per la seva família sí que ha dit que la noia potser patia una psicosi derivada dels problemes familiars i de la mort de la seva àvia el desembre del 2016. De fet, ha arribat a dir que el nadó, per a la mare, era un “objecte extern, estrany, perillós, que es va treure de sobre”.

Els diversos forenses que han declarat anteriorment, han explicat que la nena va néixer viva i plena de salut, i va morir esclafada al terra per la caiguda des de més de 22 metres. El cadàver encara duia el cordó umbilical, però no es va trobar la placenta, que han explicat que pesa prop d’un quilo i es desprèn de la mare al cap de deu minuts d’haver parit. També han explicat que habitualment les embarassades s’engreixen un mínim de cinc quilos.

Nou comentari

Més notícies
Panoràmica de Barcelona / MMP

La noia que va defenestrar el seu nadó a Barcelona al·lega que no recorda ni l’embaràs

La fiscalia li demana 24 anys per assassinat, però la defensa demana un internament psiquiàtric