Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una protesta reclama a la Generalitat que deixi les “polítiques de ‘postureo'” i blindi la sanitat
  • CA

Un miler de persones segons la Guàrdia Urbana i prop de 8.000 segons els organitzadors s’han manifestat a Barcelona el matí d’aquest dilluns convocades per moviments socials. Protestaven per les “mancances” que veuen en serveis públics com el de la sanitat i el de residències. A més, han demanat blindar les pensions.

Han convocat la marxa plataformes i associacions com a Marea Pensionista, Marea Blanca, Coespe i els promotors de la ILP de la Renda Garantida (RGC), “per exigir a la Generalitat que impulsi polítiques socials i deixi de fer polítiques de postureo perquè la gent s’està morint” per aquestes mancances, han afirmat fonts de Marea Pensionista.

A nivell estatal, Coespe ha portat a totes les comunitats autònomes una proposta no de llei perquè l’aprovin i la portin al Congrés amb l’objectiu de blindar el sistema públic de pensions en la Constitució, “que els treguin del debat polític”, han explicat.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Arnau a desembre 16, 2019 | 21:29
    Arnau desembre 16, 2019 | 21:29
    Per indicar el comportament de fer veure que es fa, sense fer, en català tenim les expressions: "fer comèdia" , "fingiment", "simulació", "artifici", "enganyifa", "simulacre", "falsedat," entre d'altres i no ens cal utilitzar la castellanada "postureo".

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa