Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Primer positiu de Covid-19 al CIE de la Zona Franca
  • CA

El Centre d’Internament d’Estrangers (CIE) de la Zona Franca ha registrat el primer cas de coronavirus des que es va reobrir ara fa tot just una setmana, segons ha avançat El País i ha confirmat al TOT Barcelona fonts de la Policia Nacional. L’intern, que és asimptomàtic, va donar positiu durant una de les proves que realitza el mateix centre.

Els agents ha aïllat l’home i tots els seus companys. El CIE va reobrir el passat 5 d’octubre amb 80 migrants traslladats des de Mallorca, a on van arribar amb pastera a finals de setembre. Segons la Policia Nacional, tots els interns havien passat la quarantena i se’ls havia fet una prova PCR que va donar negatiu.

De moment és l’únic positiu que s’ha registrat al centre. La reobertura del CIE de la Zona Franca, molt criticat per les entitats de drets humans, s’ha fet amb uns protocols sanitaris especials i els interns estan separats en grups bombolla. La capacitat del centre està a menys del 50% de les 200 places que té i tampoc s’ha obert el mòdul de dones que es va habilitar durant el confinament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa