Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Presó provisional per al lladre que drogava cambrers
  • CA

El jutjat d’instrucció número 25 de Barcelona ha decretat presó provisional per al lladre que va ser detingut després de drogar una cambrera per endur-se objectes personals d’ella i la recaptació del bar. El jutjat ha actuat en funcions de guàrdia i ha decidit que l’investigat ingressi a presó comunicada i sense fiança.

Es tracta de la segona vegada en menys d’un mes que el lladre passa a disposició judicial. Després de ser detingut per un robatori en un bar de la Zona Franca, el jutjat d’instrucció 23 de Barcelona el va deixar en llibertat provisional. Ara, però, i segons expliquen fonts del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), l’ordre de recerca emesa pel jutjat d’instrucció 4 de València ha fet que l’hagin tornat a detenir i, en aquesta ocasió, ha ingressat a presó provisional.

El jutjat valencià l’investiga per un delicte de robatori amb violència i/o intimidació en un establiment de restauració, segons indiquen fonts del TSJC. En el cas que investiga el jutjat de València, el lladre hauria fet servir una substància “narcòtica” per portar a terme el robatori. Està sent investigat per fets semblants que han tingut lloc a Barcelona, un d’ells a la Zona Franca.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa