Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Presó provisional per als tres acusats de violar i gravar una dona a l’Eixample
  • CA

Els tres acusats de violar en grup una dona a l’interior d’un cotxe aparcat a l’Eixample entraran immediatament a la presó. Així ho ha decidit el jutjat d’instrucció número 11 de Barcelona, que ha dictat presó provisional comunicada i sense fiança per a tots tres detinguts. Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, dos dels tres detinguts s’han acollit a no declara davant del magistrat. 

També s’ha detallat que el cas contempla un delicte d’agressió sexual en grup a una víctima especialment vulnerable, a més del de delicte de revelació de secret. Els fets van passat la matinada del passat dissabte. I els va denunciar un veí que va ser testimoni de l’agressió, que succeïa al carrer Casanova. 

Un vianant va alertar que havia vist tres homes agredint sexualment una dona al seient del darrere d’un cotxe aparcat molt a prop de la Diagonal. A més, alertava que estaven fent fotos a la víctima durant l’acte amb telèfons mòbils. Una patrulla es va desplaçar al lloc dels fets immediatament i va detenir tres homes de 33, 32 i 28 anys. Un dels nois encara era dins del vehicle i els altres dos eren al carrer, però al costat mateix. 

Se’ls imputen tres possibles delictes: agressió sexual, furt –li van robar el mòbil– i descobriment i revelació de secrets, ja que s’investiga si les imatges que van captar de l’agressió les van difondre enviant-les a altres persones. La policia, a més, va recuperar el mòbil furtat de la jove agredida.

La víctima estava en estat gairebé inconscient, possiblement per haver ingerit alcohol o alguna altra subtància –voluntàriament o involuntària– i va ser traslladada a l’Hospital Clínic, el centre de referència per atendre les víctimes de les agressions sexuals a Barcelona. Posteriorment, la noia va poder presentar la denúncia davant els Mossos d’Esquadra, però la policia ja tenia oberta la investigació a partir del que havia observat la patrulla i del que havia explicat el testimoni.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa