Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Presó per a tres lladres enxampats robant un saxo i dues guitarres
  • CA

Un robatori a Barcelona va ser l’últim que van poder fer. La Guàrdia Urbana de Barcelona va enxampar in fraganti tres lladres, dos homes de 25 anys i una dona de 21, quan acabaven de robar dues guitarres i un saxo d’una botiga de Gràcia. Una investigació dels Mossos d’Esquadra i de la policia local ha determinat que els arrestats són els autors de 39 furts, cinc robatoris amb força i un robatori amb violència. Tots tres han ingressat a presó provisional, segons ha informat la Guàrdia Urbana. 

Els tres detinguts formaven part d’una banda de lladres que actuava arreu de Catalunya. Els investigadors van constatar que en un sol dia van robar a sis establiments utilitzant el mateix modus operandi. En alguns casos, els pispes amagaven ampolles de vi als pantalons per robar-les, tal com es pot veure a diversos vídeos gravats per càmeres de seguretat. 

La investigació va començar al novembre de l’any passat després de comprovar que en els mesos anteriors s’havien registrat diversos furts similars a botigues d’una cadena de supermercats a Barcelona i l’àrea metropolitana. De seguida van identificar-ne els autors i van saber que formaven part d’un grup que s’havia establert a Terrassa i Barcelona. 

 

La banda es va especialitzar a cometre robatoris amb força a botigues d’on s’enduien productes de luxe com ara ampolles de vi i begudes alcohòliques. Algunes de les ampolles que havien sostret estan valorades en més de 3.000 euros. “No dubtaven de fer ús de la violència”, expliquen els Mossos. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa