Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La presentadora del temps de TVE esclata per una carta masclista d’una exprofessora de la UB
  • CA

Una carta d’una exprofessora de la Universitat de Barcelona (UB) ha fet esclatar la presentadora del temps de Televisió Espanyola (TVE). Mónica López ha difós un text de María del Puy, exdocent de la Facultat de Biologia, en què criticava la presentadora per tenir unes “cuixes i unes cames molt lletges”. L’exprofessora ataca López i li diu que, quan es posa talons, li resulta “lletgíssim, com quan creua les cames”. 

López ha esborrat el tuit en què adjuntava la carta hores després perquè no vol que es faci “escarni públic”. La presentadora, graduada en Física, ha explicat que volia denunciar que s’utilitzi el físic per atacar “especialment” les dones. A més, ahir va reconèixer en una altra piulada que interpel·lar la UB i fer públic el nom de l’exprofessora havia estat “innecesari”. 

 

La presentadora del temps ha compartit a Twitter la carta, acompanyada de diversos tuits en què manifestava que estava “farta”. “Cap dels companys ha rebut mai aquest tipus d’insults”, lamentava. Molts dels atacs de l’exdocent de Fisiologia, segons detalla al seu perfil de Linkedin, estaven dirigits al físic de Mónica López. “Té un cul molt pronunciat”, li deia a la carta. “Em pregunto què tindrà a veure el meu cul tan pronunciat, les meves cuixes tan gruixudes i lletges, amb la qualitat de la informació que transmeto”, escrivia en una piulada la presentadora.

El fet és que quant a la forma d’explicar que té la presentadora María del Puy també tenia queixes, ja que opina que López “sembla una nena petita que està recitant la lliçó”. “Vostè parla més amb el moviment de mans i i amb tot el cos que amb la boca, quina llàstima!”, etzibava l’exprofessora. “El que em sembla encara més lamentable és que sigui una dona la que jutja el meu físic en aquest to”, expressava López. 

La UB se’n desmarca

La UB s’ha desmarcat dels comentaris de l’exprofessora. A través d’una piulada, ha precisat que Del Puy està jubilada des de l’any 2010. A més, ha remarcat que no comparteixen els comentaris “ofensius” de la carta. La Facultat de Biologia, en què María del Puy treballava, ha condemnat els atacs de l’exprofessora i ha criticat el contingut “absolutament lamentable” de l’escrit. També ha anunciat que revisarà l’accés al correu de persones “sense vinculació al centre”. 

 

Comentaris

  1. Icona del comentari de: anonima a abril 18, 2019 | 21:22
    anonima abril 18, 2019 | 21:22
    Mare meva. S'ha d'estar molt malament per criticar una presentadora del temps... per les seves cuixes!!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa