Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Precinten les graelles de La Caseta del Migdia
  • CA

La Guàrdia Urbana ha precintat aquest dissbate, a les sis de la tarda, les graelles de La Caseta del Migdia, el popular restaurant de sardines i carn a la brasa situat al mirador del Migdia de la muntanya de Montjuïc.

Els responsables de l’establiment havien assegurat al matí, en declaracions a Betevé, que no estaven afectats per la prohibició de fer foc a menys de 500 metres del bosc establerta aquest divendres per un decret d’alcaldia a causa de l’alt risc d’incendi. Segons ells, el tipus de graella que fan servir va amb gas i no fa flama.

Tanmateix, agents de proximitat de la Guàrdia Urbana han detectat que estaven fent-les servir i han considerat que aquestes graelles no els eximien de complir el decret que, segons fonts de l’Ajuntament, “és molt clar”. Per tant, se’l ha prohibit fer-les servir fins que passi el risc extrem d’incendi i deixi d’estar en vigor aquest decret.

Més notícies
Barcelona restringeix l’activitat amb foc a menys de 500 metres dels boscos de Collserola i Montjuïc
Notícia: Barcelona restringeix l’activitat amb foc a menys de 500 metres dels boscos de Collserola i Montjuïc
Comparteix
Els Bombers complementen la prohibició de la Generalitat i diuen que no es podran fer barbacoes o tirar petards en aquestes àrees

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa