Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Portal de l’Àngel canvia de sentit per facilitar el repartiment de mercaderies

L’itinerari dels vehicles de càrrega i descàrrega es farà en sentit descendent a Portal de l’Àngel a partir del 3 de desembre. La Distribució Urbana de Mercaderies (DUM) començarà a plaça Catalunya i baixarà per l’avinguda comercial, cosa que suposa un canvi de sentit en la circulació dels vehicles a la principal avinguda comercial de Ciutat Vella. 

Els vehicles de càrrega i descàrrega que treballen al barri Gòtic deixaran de circular pel carrer Magdalenes, una demanda històrica dels veïns. La saturació que provocava les aturades dels vehicles al carrer era una queixa dels residents, i ara la Distribució Urbana de Mercaderies (DUM) del barri evitarà el carrer. A partir d’ara els vehicles circularan per Portal de l’Àngel i no passaran per carrers estrets. Una pilona a l’entrada de Portal de l’Àngel pel carrer Fontanella controlarà l’accés. 

Els vehicles de la DUM tampoc podran accedir al carrer Canuda, on només podran donar servei a la part baixa de Portal de l’Àngel i hauran de sortir pel carrer dels Arcs. Al carrer Duran i Bes tampoc hi haurà càrrega i descàrrega a la zona de Portal de l’Àngel, i s’habilitaran zones pels veïns i per vehicles autoritzats. L’itinerari des del 3 de desembre serà: plaça Catalunya – Portal de l’Àngel – carrer dels Arcs – plaça Nova – Capellans – Sagristans – Joaquim Pou. 

Nou comentari

Comparteix