Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un policia nacional assegura que no recorda si va ferir votants durant l’1O
  • CA

Un agent de la Policia Nacional investigat per presumptament ferir a tres votants de l’1-O a l’institut Joan Fuster de Barcelona ha declarat aquest divendres al jutjat d’instrucció 7, que investiga les càrregues d’aquest dia, que no recorda si va causar lesions a les persones que l’acusen.

El policia ha assegurat al jutge que estava en un lloc diferent d’on el situen els tres denunciants, dos d’ells un matrimoni d’uns 70 anys que van patir una fractura al maluc (ell) i lesions a les cervicals després de ser arrossegada (ella), segons han relatat fonts de l’acusació particular.

Aquest agent i dos policies també investigats han manifestat que es van trobar al punt de votació amb una agressivitat “exacerbada” dels concentrats, que van actuar amb proporcionalitat per a complir les ordres del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) d’impedir el referèndum i que no tenien constància que hi hagués ferits.

En la declaració, però, s’ha exhibit un vídeo de les càrregues policials en què apareix l’home ferit i en el qual els concentrats cridaven “no ens feu mal”, segons fonts presents en la vista.

El suposat autor de les lesions va ser identificat per testimonis i va acudir a l’institut com a reforç costat d’un altre dels agents, mentre que el tercer ja hi era formant part d’un grup operatiu anomenat Orca, segons les mateixes fonts.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: ave-maría a desembre 13, 2019 | 13:33
    ave-maría desembre 13, 2019 | 13:33
    Que cony s'han d'en recordar si els envien i no saben on aterren, a part de que van ben "dossificats"
  2. Icona del comentari de: Serafí Bandarra i Grataconys a desembre 13, 2019 | 18:56
    Serafí Bandarra i Grataconys desembre 13, 2019 | 18:56
    Quiuna vergonya de "individuo"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa