Podem es lleva amb pintades de la Falange a la seva seu

L'alcaldessa, Ada Colau, ha condemnat els missatges com "Fuera rojos del barrio" amb què el partit d'ultradreta ha atacat el local del carrer Sardenya

Aquest matí membres de Podem s’han trobat amb pintades falangistes, banderes d’Espanya i adhesius de la Falange a la seu del partit, situada al carrer Sardenya. Les portes del local tenien missatges com “Fuera rojos del barrio. La Falange”, “Cerdos Rojos. La Falange” i adhesius amb telèfons i noms d’usuaris de Twitter vinculats amb el partit d’ultradreta. “És trist trobar-se una seu de l’organització política que lluita per una vida millor amb unes pintades fruit de l’odi i de no respectar altres propostes polítiques”, ha dit a Europa Press la secretària general de Podem, Noelia Bail. 

 

 

Bail ha expressat preocupació per l’existència d’una “guerra d’odi i de pobres contra pobres” alimentada, ha opinat, per les elits econòmiques en un intent de distreure l’atenció del focus principal, que és la pèrdua de drets i el creixement de les desigualtats. Ha afegit que el problema no són ni els que venen de fora ni les dones, sinó “aquells que treu els drets”.

La secretària general de Podem ha argumentat que la ultradreta està representada per grups minoritaris, com es va veure amb la irrupció d’uns pocs encaputxats a l’acte de presentació del llibre de Pablo Iglesias i Enric Juliana, però que “s’estan desacomplexant”.

Més informació

Comentaris

    Vicenç Ramoneda 13/12/2018 5:27 pm
    Es deuen pensar que els de "Podem" són independentistes sinó, perquè aquesta pintada?

Nou comentari