Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Plega la presidenta del Consell Econòmic i Social i retreu a l’Ajuntament la falta de recursos

La presidenta del Consell Econòmic i Social de Barcelona (CESB), Marina Subirats, ha deixat avui el seu càrrec, en el primer ple de l’òrgan consultiu celebrat aquest mandat. Segons fonts presents a la sala, Subirats ha anunciat que plegava per motius personals, però no ha deixat de queixar-se per la falta de recursos per a la feina del consell, ja que considera que no s’han posat els mitjans necessaris a la disposició de l’organisme.

També el cap d’estudis del CESB, Pascual Bayarri, ha fet referència a l’escassetat de recursos, com ha recollit en un tuit el mateix Consell, en el seu compte oficial. Bayarri ha reclamat a Ada Colau, present a l’acte, que aconsegueix els mitjans necessaris per a la seva feina.

L’alcaldessa ha donat inici al ple i ha agraït a Marina Subirats la seva col·laboració fins ara.

També Junts per Catalunya ha donat les gràcies a Marina Subirats per la feina feta.

 

El Consell Econòmic i Social de Barcelona està format per representants dels principals sindicats, de les organitzacions empresarials més representatives de la ciutat i dels grups polítics i també experts i quatre observadors, de la Taula Tercer Sector, del Parc Científic de la UB, del Parc Tecnològic de la UPC i de la Fundació BCN FP.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa