Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El pis ‘de luxe’ de només 52 metres quadrats que val 1,2 milions d’euros
  • CA

Tots aquells que busquen pis al barri Gòtic de Barcelona estan de sort. Berskshire Hathaway oferix un pis de només 52 metres quadrats, una habitació i una balcó petit per 1,2 milions d’euros. El pis en qüestió es troba a prop de la Rambla de Catalunya, just davant de l’històric mercat de La Boqueria.

A l’apartat del portal Idealista en què s’especifica els detalls de l’immoble, es descriu el pis com un espai “luxós i ampli” en una de les zones “més cotitzades de la ciutat”. Els propietaris destaquen que està al costat del Teatre Liceu, rodejat de “tot tipus de comerços i serveis” i d’altres espais mítics de Barcelona com la Plaça de Catalunya.

Habitació, lavabo i menjador-cuina

El pis compta amb només una habituació més el lavabo i té un menjador amb la cuina del pis integrada. Això sí, l’espai en venda està completament reformat amb “acabats d’excel·lent qualitat i bon gust”.

Els promotors d’aquest pis veuen l’immoble més com una inversió que no pas com un habitatge per viure. De fet, els actuals propietaris expliquen que la zona on s’ubica hi ha molt poca oferta i, per això, creuen que els futurs inquilins podran treure-li benefici. “És un apartament ideal com a mode d’inversió. Existeix molt poca oferta d’habitatge d’aquestes característiques i està en una zona de negocis important a la ciutat de Barcelona”, detallen a la descripció.

El millor hotel de luxe urbà de l’Estat, també al barri Gòtic

El millor hotel urbà de luxe de tot l’Estat també està al barri Gòtic. L’hotel Serras de Barcelona ha estat nomenat com el “millor hotel de luxe urbà” de tot l’Estat als premis Beyound Luxury Awards, un dels més prestigiosos a Espanya. El jurat ha volgut destacar “la singularitat, sofisticació i servei personalitzat” del recinte de cinc estrelles que es troba al passeig de Colon. Compta amb la particulatat, a més, d’haver allotjat el primer estudi de Pablo Picasso.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anònim a novembre 11, 2022 | 19:57
    Anònim novembre 11, 2022 | 19:57
    A banda de l'especulació, l'augment dels preus de venda i de lloguer dels habitatges és funció de la densitat de població.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa