Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Piquets de vaguistes s’afegeixen als veïns que aturaven dos desnonaments
  • CA

Els desnonaments no fan vaga. En el dia de l’aturada de país, membres de la comunitat gitana s’han trobat aquest matí al número 21 del carrer Progrés, al barri de la Vila de Gràcia, al districte de Gràcia. Ho han fet davant de la decisió judicial d’executar el desnonament de l’Agustí i el seu fill de tres anys. Finalment, però han aconseguir aturar-lo.

Unes 200 persones s’han concentrat davant de la porta de l’edifici per frenar la comitiva judicial, que havia de fer efectiu el desnonament a les 9 hores. Tot i així, un dels presents, Ricard Valentí, explica al TOT Barcelona que no ha arribat ningú. Els gitanos, mentrestant, cantaven cançons de rumba i cridaven “visca Catalunya!”. 

Valentí avisava que es quedarien al carrer Progrés amb l’Agustí fins que estiguin segurs que no s’executarà el desnonament. A més, ha lamentat que avui hi havia previst un altre desnonament al carrer Riera de Sant Miquel. Vaguistes del barri s’han sumat també a la reivindicació dels gitanos per aconseguir aturar-lo. De fet, l’Oficina Popular d’Habitatge de Gràcia ha estat qui, finalment, ha anunciat que s’ha aconseguit que aturar el desnonament. 

Al barri d’Hostafrancs també s’ha viscut una escena semblant quan membres dels CDR que protesten a plaça Espanya i Gran Via han marxat de la manifestació per aturar un desnonament al barri del districte de Sants-Montjuïc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa