Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Personal Code Health, nova mesura de seguretat davant la Covid-19
  • CA

Quirónprevención s’ha aliat amb la tecnològica DINSA per desenvolupar una solució que faciliti a les companyies el control de l’estat immunològic de la seva plantilla podent evitar així focus de contagi i contaminació, implantant el Personal Code Health.

El Personal Code Health de Quirónprevención creua els resultats de la prova Covid-19 de cada treballador amb els seus trets facials per generar un codi QR biomètric únic que facilitarà tant a l’empresa com a propi treballador la gestió de la seva activitat.

L’entitat ha explicat que aquesta “innovadora eina” proporciona al treballador la possibilitat de portar en tot moment en el seu dispositiu mòbil un ‘permís de lliure circulació’, en el cas que el seu resultat sigui negatiu o ja hagi generat anticossos enfront de virus, que li permetrà accedir a tots aquells drets que l’empresa planifiqui prèviament.

Amb el Personal Code Health, des Quirónprevención es proposen, a més de facilitar la reincorporació a l’activitat dels seus clients, contribuir a la recuperació de l’economia.

“El Personal Code Health de Quirónprevención i DINSA garanteix l’entrada segura a un espai de treball o a un espai públic. Si tots ens sentim segurs en la nostra faceta de treballadors, de clients, o de persones socials, aconseguirem que l’economia es reactivi molt més ràpid i les conseqüències d’aquesta crisi sanitària siguin menors “, apunta el director general d’Quirónprevención, Fernando Camí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa