Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El personal d’APM Terminals del Port només assistirà vaixells en casos excepcionals
  • CA

El personal d’una de les principals terminals del Port de Barcelona, APM Terminals, no assistirà als bucs que atraquin a la capital catalana si no és per un cas excepcional i sempre i quan els responsables dels vaixells certifiquin per escrit que cap de dels membres de la tripulació té coronavirus. Segons ha explicat l’empresa en un comunicat, el personal de manteniment només accedirà a bord dels vaixells si hi ha un incident o un vessament. A més, als col·laboradors se’ls ha demanat que limitin els serveis als “estrictament necessaris” i verificar que l’activitat està autoritzada abans de presentar-se a la terminal. Si és així, l’activitat es reduirà al mínim de persones possible i amb totes les mesures de seguretat i higiene.

Entre les mesures, hi ha el respectar la distància entre persones, rentar-se les mans abans i després de sortir de la terminal, la limitació màxima a tres persones en els vehicle ‘shuttle’s (una per fila de seients i asseguts en zig-zag), la prohibició d’interacció entre els col·laboradors i el personal; la no prestació d’EPI a col·laboradors i el tancament de menjadors externs i l’accés a zones comuns.

Més notícies
Digitalització i teletreball al Port per garantir els subministraments malgrat el coronavirus
Notícia: Digitalització i teletreball al Port per garantir els subministraments malgrat el coronavirus
Comparteix
El nombre d'operacions amb vaixells de mercaderies es manté gairebé en la mesura habitual, segons fonts de la infraestructura
El Port de Barcelona flexibilitza taxes i multes per reduir l’impacte del coronavirus
Notícia: El Port de Barcelona flexibilitza taxes i multes per reduir l’impacte del coronavirus
Comparteix
Cancel·la les penalitzacions a les terminals per baixa ocupació i fa mensual el pagament de la taxa d'ocupació

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Cal dir-ho a març 23, 2020 | 15:16
    Cal dir-ho març 23, 2020 | 15:16
    En comptes de fer un confinament com cal total immediat,-amb les excepcions necessàries, és clar-, des de la "autoridad competente"el confinament el fa la gent, però desordenat i improvisat, quanta, quanta barra des de "l'autoridad competenete" que no fa ni deixa fer.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa