El personal d’APM Terminals del Port només assistirà vaixells en casos excepcionals

L'empresa demanarà a les tripulacions una confirmació per escrit que cap dels seus membres té el coronavirus

El personal d’una de les principals terminals del Port de Barcelona, APM Terminals, no assistirà als bucs que atraquin a la capital catalana si no és per un cas excepcional i sempre i quan els responsables dels vaixells certifiquin per escrit que cap de dels membres de la tripulació té coronavirus. Segons ha explicat l’empresa en un comunicat, el personal de manteniment només accedirà a bord dels vaixells si hi ha un incident o un vessament. A més, als col·laboradors se’ls ha demanat que limitin els serveis als “estrictament necessaris” i verificar que l’activitat està autoritzada abans de presentar-se a la terminal. Si és així, l’activitat es reduirà al mínim de persones possible i amb totes les mesures de seguretat i higiene.

Entre les mesures, hi ha el respectar la distància entre persones, rentar-se les mans abans i després de sortir de la terminal, la limitació màxima a tres persones en els vehicle ‘shuttle’s (una per fila de seients i asseguts en zig-zag), la prohibició d’interacció entre els col·laboradors i el personal; la no prestació d’EPI a col·laboradors i el tancament de menjadors externs i l’accés a zones comuns.

Més informació

Comentaris

    Cal dir-ho 23/03/2020 3:16 pm
    En comptes de fer un confinament com cal total immediat,-amb les excepcions necessàries, és clar-, des de la "autoridad competente"el confinament el fa la gent, però desordenat i improvisat, quanta, quanta barra des de "l'autoridad competenete" que no fa ni deixa fer.

Nou comentari