Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La patronal de l’oci nocturn demana el “control exhaustiu d’armes blanques”
  • CA

Fecalon, la patronal que agrupa els locals d’oci nocturn, ha sortit al pas de la mort d’un jove aquesta matinada al costat de la discoteca Brisas del Caribe a l’avinguda del Paral·lel. La patronal denuncia, en un comunicat, els robatoris als seus locals i demana un “control exhaustiu de les armes blanques”, la qual cosa creuen que és necessària i urgent.

Els representants de l’oci nocturn, d’altra banda, també denuncien “l’alt nivell d’inseguretat que hi ha la ciutat” i que aquest afecta els seus clients. Sobre això, fonts municipals consultades pel TOT culpen de la mort d’aquesta matinada a la discoteca Brisas.

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’aquest jove que s’ha produït a escassos metres de la discoteca, que queda a tocar de les Drassanes. Els agents encara intenten esbrinar i localitzar l’autor de l’atac.

Els fets han passat cap a les sis del matí d’aquest diumenge. El Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) s’ha desplaçat al lloc d l’incident, però quan han arribat el jove ja era mort.

L’Ajuntament vol enderrocar la discoteca

L’Ajuntament assegura que aquesta discoteca entra dins del Pla especial de millora urbana que està en marxa, fet que “implicarà l’enderroc immediat” de la discoteca i, en el seu lloc, “es construirà una residència d’estudiants”, segons confirmen fonts municipals. Tot i això, el recinte afectat ha presentat al·legacions a aquesta reurbanització que, això sí, han estat rebutjades recentment per la Comissió de Govern.

El recinte fa temps que viu amb polèmiques d’aquest tipus. L’any 2016 un jove dominicà va morir després de rebre un dispar. Aquest fet va provocar el canvi de nom del local, que abans es deia Koko Premium, per tal de millorar la seva imatge. Els fets, però, se segueixen produint.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa