Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La pastisseria La Palma celebra 100 anys amb una festa

La pastisseria La Palma celebra aquest dissabte els seus 100 anys de vida. En realitat ja els va complir el passat mes de juny, però l’establiment ha volgut fer una festa en el marc de la Festa Major del Clot, que està omplint de festa el barri des del passat 3 de novembre. Tal com ha informat betevé, ha preparat un pastís de 100 metres per a compartir amb els veïns i destinar els seus beneficis a la Creu Roja.

Per part seva, els Castellers de Barcelona han publicat a Twitter una foto del pilar de cinc que han fet davant la pastisseria per commemorar el seu centenari. D’altra banda, la Colla Gegantera del Clot i els Diables del Clot també han anat a l’emblemàtica celebració.

L’establiment va obrir les portes el 1922

La Palma es troba en el número 72 del carrer del Clot, al barri del Clot (districte de Sant Martí). Va obrir les portes el 1922 i es coneguda per la seva àmplia trajectòria i tradició familiar. Al capdavant de la pastisseria estan ara la quarta i la tercera generació de la família. Tal com van explicar des de la pastisseria fa uns mesos a Vadegust, el seu secret és la tradició. “El nostre gran valor és que conservem el bon fer de la pastisseria tradicional artesana, cada cop menys freqüent a les grans ciutats”, va dir.

Laura Pérez, de la pastisseria La Palma, va recordar a Vadegust que van ser els seus besavis els qui van obrir l’establiment. “Com que ben a prop hi havia una altra pastisseria, el local van haver d’obrir-lo en qualitat d’Ultramarinos, per raons legislatives. Però, després de la guerra ja van establir-se com a pastisseria i el seu negoci va començar a créixer”, va apuntar Ramon Pérez, tercera generació i responsable del negoci.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Carme Bras a novembre 12, 2022 | 15:48
    Carme Bras novembre 12, 2022 | 15:48
    És una pastisseria genial i molt familiar
  2. Icona del comentari de: Vianney Ortega a novembre 12, 2022 | 15:58
    Vianney Ortega novembre 12, 2022 | 15:58
    Faltan los bastons del Clot. También estaban

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa